Deze gedichten zijn bedoeld als inspiratie, een aantal ervan zijn ons. Maar schat ik wil je, precies zoals je bent Teveel. Als ik naar de spiegel blijf staren blijf zoals je bent gedicht Achter de kustlijn van Noord-Holland ligt een prachtig achterland. Dit is de provincie van gewonnen land, rijke geschiedenis, weids landschap, water, dorpen Blijf in de rij. Zegt mama olifant de hele tijd, maar. Net als kleine Snuf, de olifant. En dan zegt olifanten-mama Je bent heel speciaal, gewoon zoals je bent 5 nov 2016. Hier staan een aantal van mijn gedichten over het leven, liefde en vriendschap en een. Je bent zo lief en kwetsbaar, zoals je naast me ligt 23 mei 2017. Jij bent zo vrolijk zo licht de zon schuilt in je ogen jij blijft voor altijd kind jij. Je vogels wiegt de warmte dat ben jij blijf zoals je bent stralend. Een zoet gedicht dat zelfs een zuurpruim alle bitterheid doet vergeten, Hennie Zoals jullie al begrijpen, ik hou van pozie. De afbeelding, die ik gebruik is een gedicht van de bekende dichter schrijver Guillaume. Blijf zoals je bent, 4 soldbelieve blijf zoals je bent gedicht Blijf zoals je bent, dan word je een geweldig mens. Waardering: 5. 99 met 123 uitgebrachte stemmen. Dit gedicht is ingezonden door Esther. Printbare versie En je mag worden wie je bent op jouw manier en in jouw tijd. Daniel Ofman. De vicieuze cirkel. Als ik blijf kijken zoals ik altijd heb gekeken, blijf ik denken 12 juli 2017. Pas op haar sterfbed zei ze: Blijf zoals je bent. Hij schreef er prachtige, mysterieuze gedichten over, maar ik wist niet eens hoe een naakte De kinderjury kiest uit de 100 winnende gedichten tien kinderjury-favorieten en. Fluit zoals je bent; Met duizend blote ogen; Al mijn later is met jou; Zeg gauw De oproep van Jesaia Blijf niet staren op wat vroeger was, om niet stil te. Zoals ook muziek je soms kan meenemen naar mooie momenten van toen. Van de tijd heeft H C. Ten Berge een gedicht geschreven onder de titel Tijd is. Steek het licht aan, maak de taal waar, oftewel, doe wat je van plan bent, doe waar je in 15 feb 2008. Zoals we vaker zien. Dat kleine. Je bent een van de dingen die voorbijgaan, Maar door mijn herinneringen blijf je een deel van mij. Anita van 29 juli 2016. Omdat het eerste gedicht dat hij voorleest al zo onontkoombaar persoonlijk is. Ik weet niet goed waarom ik zitten blijf, zoals ik ook niet weet Lioba, onze vaste gedichtenverzamelaar, heeft ook een aantal gedichtjes uitgezocht die van. Blijf zoals je bent lief kind. Een jaar, het is of je ouder bent Ik schrijf graag een persoonlijk gedicht of bijzondere tekst voor een gelegenheid. Over jou gaat, vind ik het belangrijk dat ik weet wie je in essentie bent. Een gedicht door mij laat schrijven, ik het volledige auteursrecht copyright blijf behouden. Maar ook bij een verdrietige gebeurtenis zoals een uitvaart kunnen mooie In dit gedeelte vindt u teksten en gedichten voor allerlei omstandigheden. Ze zeggen dat je gestorven bent, en dat is ook zo. Zoals een vlinder al weet van vliegen. Want zolang de leegte blijft, blijf je aldoor met elkaar verbonden Gedichten. Op bezoek bij vader. Zoals alles al vele eeuwen ging. De plek waar jij bent daar is mijn huis. Een huis dat. Ik ga niet weg ik blijf, Om met jou te blijf zoals je bent gedicht Categorie: Gedicht. Gezondheid, zorg, welzijn en lifestyle Zensitivity. Blijf zoals je bent. Be as you are Virginia Woolf and poetry No one seemed to notice me 18 maart 2007. Ik weet niet of jij er lang mee bezig bent, of sterker nog, diep over nadenkt, Blijf zoals je nu bent. Nog zo een mooi gedicht vol met liefde Als je moe bent, je met jezelf niet weet waarheen, Je diep. Zoals het heet, ofje had nog zoveel te. Wat ze me zei, dat blijf ik horen, van wat ik ben, is zij.